Standaard lakafwerkingen

Voor courante toepassingen en projecten beschikt B&M over een reeks aan standaard lakafwerkingen die regelmatig in productie genomen worden. Dit laat toe om op een bijzonder snelle manier de gewenste lakafwerking op uw panelen te bekomen.

Primer wit overschilderbaar

Deze industriële primer coating kan door de eindconsument vlot met de juiste verf in een eindkleur naar keuze gelakt worden. De effen primer coating zorgt voor een uitstekende hechting en een zuinige schilderafwerking, zonder opruwende vezels van de onderliggende houten plaat. Deze coating is meestal wit en dient als neutrale kleurbasis.

Paint RAL9010 lakafwerking op houten plaatmateriaal

Paint RAL9010

Primer wit

Primer wit

Transparant

Transparante eindcoating, beschikbaar in verschillende glansgraden. Naargelang de toepassing kan deze als standaard eindcoating of als slijtvastere oplossing bestempeld worden. Door de transparantie blijft de natuurlijke uitstraling van het houten plaatoppervlak volledig zichtbaar.

Transparant glans coating op mdf

Transparent gloss

Transparant satijn op multiplex

Transparent satin

Transparant mat coating op mdf

Transparent matt

Semi-transparant

Half transparante eindcoating in een satijnglans afwerking. Laat de natuurlijke uitstraling van het houten plaatmateriaal nog gedeeltelijk zichtbaar. Naargelang de toepassing kan deze als standaard eindcoating of als slijtvastere oplossing bestempeld worden.

Whitewash satijn

Whitewash satin

Greylucent satin

Greylucent satin

Zoekt u een ander type lakafwerking?

Indien u hier de afwerking of de toepassing die u zoekt niet terugvindt, bieden we naast deze standaard lakafwerkingen tal van andere afwerkingen op maat aan, zie lakafwerkingen op maat.